PowerBuilder Podcast – VITAMINOK, BÖJT, HÚSEVÉS: POWER ÉS EGÉSZSÉG – Szabó Gál Bence

A legújabb podcastban kicsit elkanyarodunk a powertől, a konkrét edzéstippektől legalábbis, de olyan témát hoztunk, ami megkerülhetetlen, ha egészségesebb és jobb sportoló akarsz lenni.

Vendégünk Szabó Gál Bence, a GAL étrendkiegészítők alapítója és termékfejlesztője, aki még gyermekkorában támadt vonzalmától és érdeklődésétől indítva kezdte meg a vállalkozását azzal a céllal, hogy megalkossa a legjobb étrendkiegészítőket. Személyesen is jó szívvel ajánljuk ezt a természetességet és hatásosságot a profit elé helyező magyar vállalkozást, de a podcastot nem szűkítettük le erre témára.

Elhoztunk neked egy óriás koponyát a tápieg témában, akitől tuti hogy számos új érdekes infót és konkrét, azonnal alkalmazható ajánlást fogsz hallani! 02:42-től: A GAL sztori 11:10-től: Szedj a szervezeted számára természetesebb, átgondoltabb multivitamint! 27:44-től: Jó-e vagy sem a halolaj? 41:58-tól: Vannak-e abszolút igazságok arra vonatkozóan, hogy kinek hogyan kellene étkeznie? 54:11-től: Mikor és miért vagyunk éhesek és mikor kellene ennünk? 1:13:16-tól: Autofágia és hosszabb böjtök, mire való és hogyan csináld? 1:18:51-től: Miért és kinek jó a carnivore étrend? 1:26:22-től: Beszéljünk a vegán diétáról! 1:37:52-től: A hús, mint olyan mennyire kell? 1:44:46-tól: Mennyi fehérjére van szükség az izomépítéshez?