8 Perc Bence – Aki kérdez: Gellért Gábor – 2. évad (jelenlegi)

4. adás – Megjött az ősz – kérlelhetetlenül

Nyár elején sokan leállnak a vitaminok szedésével, hiszen süt a nap, friss zöldségek és gyümölcsök állnak rendelkezésünkre. De vajon elég vitaminhoz, mikrotápanyaghoz jutunk ezekből? Megtörténhet-e az a furcsaság, hogy – helyes téli-tavaszi vitaminbevitel után – nyáron alakul ki egy mikrotápanyaghiányos állapot, és így megyünk neki az ősznek? És ha így van, mi a teendő?

3. adás – A K1 vitaminról szóló 3 részes sorozatunk befejező epizódjához érkezett

Az első két részben megismerkedhettetek a kutatásokkal, és az elemzési módszerekkel. A téma legjobb része maradt. Elmondjuk, hogy miért jók és javasoltak a GAL K2-vitamint tartalmazó termékei. Kiderül, hogy kiknek és milyen dózisban javasolt a K1-vitamin használata. A meszesedésre hajlamosak különösen figyeljenek!

2. adás – A K1 vitamin hatékonysága nem lehet kétséges

Folytatódik a K1 vitamin története. Bence elmeséli azokat a régi kutatásokat, amelyek alapján elmeszelték a K1-et, és amelyekre még mindig bizonyítékként gondolnak azok, akik nem olvasnak és elemeznek új kutatásokat.

1. adás – K1-vitamin termék született

Szabó Gál Bencében az a jó, hogy sosem gondolja azt, hogy egy kutatás véget ért. Eljut egy pontig, amely a világ jelenlegi tudását mutatja, aztán várja az új adatokat, új eredményeket, amelyeket elemezni lehet. Egy ilyen hosszas elemző munka eredménye egy új K1 vitamin termék. Ezúttal egy két, de maximum háromrészes minisorozatban végigkövetjük az alkotás folyamatát.

Az interjúk részleteiben sem használhatóak fel a szerző(k) írásbeli engedélye nélkül.