8 Perc Bence – Aki kérdez: Gellért Gábor – 3. évad (jelenlegi)

11. adás – Fenu-C+ – a forradalmi C-vitamin (3. rész)

Folytatjuk a Fenu C+-t bemutató sorozatunkat. Ez a forradalmi C-vitamin termék olyan értékeket mutat felszívódás tekintetében, amelyet eddig megközelítően sem tudtak produkálni a C-vitamin készítmények. De vajon melyik a jobb? Tud-e annyit a Fenu C+, mint egy intravénásan beadott C-vitamin bomba?

10. adás – Fenu-C+ – a forradalmi C-vitamin (2. rész)

Folytatjuk a Fenu C+-t bemutató sorozatunkat. Bence az felvezető adásban elmagyarázta, miért kellett az új termék. Ebben az epizódban elmondjuk, hogy az új C-vitaminra kiknek van szüksége, és mit nyújt ez a termék, miért nevezhetjük nyugodtan forradalminak a megjelenését és létezését.

9. adás – Fenu-C+ – a forradalmi C-vitamin (1. rész)

Egy nagyon fontos sorozat kezdődik most el a 8 perc Bence történetében. Bemutatjuk a Fenu-C+-t, a GAL vitamin forradalmi, új C-vitamin készítményét. Az első epizódban felvezetjük, hogy egyáltalán miért kellett az új C-vitamin? Milyenek a jelenleg piacon található készítmények? Kell-e egészségesen C-vitamint szednünk? Milyen típusú C-vitamint és mennyit kell betegen szednünk? Miért kellett új termék, hiszen már van jó C-vitamin a kínálatban. Megkérdeztem Bencétől, jobb ez a termék? A kérdést alighanem rosszul tettem fel.

8. adás – Hogyan maradjunk szellemileg frissek? 2. rész

Múlt héten kezdtük el a beszélgetést a hosszú szellemi frissességről. Tudjuk, hogy figyelnünk kell a vércukorszintünkre, és arra, hogy mindig tanítsuk az agyunkat. Ha hosszan akarunk élni, nem lehetünk a megszokások rabjai.

7. adás – Hogyan maradjunk szellemileg frissek? 1. rész

Hányszor mondjuk el az ismerőseink és magunknak: addig akarok élni, amíg teljes életet élhetek. Tudom, hogy ki vagyok, tudom, hogy kikkel ülök egy asztalnál, és holnap is tudni fogom. Félünk az elbutulástól, az öregkori betegségektől. De hogyan maradhatunk minél tovább szellemileg frissek?

6. adás – Növeljük meg az aktív óráink számát!

Veletek előfordult már, hogy felkeltek akár 8 óra alvás után, és fáradtabbak vagytok, mint mielőtt lefeküdtetek? Milyen érdekes, hogy reggel gyakran azonnal megiszunk 1-2-3 kávét, hogy frissek legyünk, holott alapból frissnek kéne lennünk. Bence szerint nem kell egyből frissítenünk magunkat. Viszont akkor is hibát követünk el, ha megpróbálunk hosszú órákig egy számítógép billentyűzete előtt feladatokat teljesíteni, mindenfajta aktív pihenés nélkül.

5. adás – A tudatos és mértékletes borfogyasztás egészséges? (2. rész)

Múlt héten kezdtük el a francia paradoxon kitárgyalását. Ennek az a lényege, hogy a franciák nagy mennyiségben fogyasztják a vajat, a libamájat, a zsíros sajtokat, mégis igen ritka náluk a szívkoszorúér betegségek előfordulása. A mai adásban beszélgetünk majd arról, hogy mely alkoholok fogyaszthatóak mértékkel, és melyek nem, illetve az is, hogy mikor érdemes ezt az alkoholmennyiséget elfogyasztani.

4. adás – A tudatos és mértékletes borfogyasztás egészséges? (1. rész)

Biztosan sokan hallottátok a francia paradoxon fogalmát. Ennek az a lényege, hogy a franciák nagy mennyiségben fogyasztják a vajat, a libamájat, a zsíros sajtokat, mégis igen ritka náluk a szívkoszorúér betegségek előfordulása. Ez tény. A kövérség problémája sem jellemző a franciákra. A témát körüljárták a tudósok és arra jutottak, hogy a titok a franciák borfogyasztási szokásaiban rejlik.

3. adás – Hogyan spóroljunk GAL termékekkel? (2. rész)

A múlt heti adásban felvázoltuk az alapokat. De aztán arra kértem Bencét, hogy mondjon még egy terméket ami még fontos. Hallgassátok meg, hova jutottunk. Tartok tőle, hogy ez az adás kétszer 8 perc Bence hosszúságú lesz, de megéri végighallgatni.

2. adás – Hogyan spóroljunk GAL termékekkel? (1. rész)

Kezdjük a legfontosabb spórolási elvvel. Ha megvettél nagyon olcsón egy terméket, de az nem hatásos, te vagy a legnagyobb pazarló a világon. Persze Bence – akinek komoly szociális érzékenysége van – elgondolkodott a kérdésen.

1. adás – Hány Celsius fokban egészséges élni?

Örülni fogtok. Lehet, hogy nem fogtok otthon izzadni, viszont sokkal egészségesebbek lesztek. És a gázszámla is kedvesebb lesz.

Az interjúk részleteiben sem használhatóak fel a szerző(k) írásbeli engedélye nélkül.

Korábbi adások: 1. évad, 2. évad