4. adás [2018.11.15]

Az negyedik adás vágott hanganyaga itt hallgatható meg:

 

“Kedves Bence! Veszélyeztetett várandósság esetén milyen magas hatóanyag-tartalmú magnéziumkészítményt ajánlanál, ami jól is hasznosul?”

#várandósság #magnézium

“Szia Bence, szeretném megkérdezni hogy rákbeteg gyógyulását valóban segítheti e az intravénás C vitamin adása, ha igen milyen mennyiségben kell alkalmazni és volna e olyan készítmény amit javasolnál?”

#Intravénás #C-vitamin

“Szia! 3,5-ös TSH értékről mi a véleményed? Elvileg 0,27 és 4,2 között „jó” az érték, de úgy hallottam, 3 felett már nem az igazi, pajzsmirigy alulműködés előfordulhat. Ha igen, megelőzésre mely termékeiteket ajánlanád? Szerinted van értelme vérvételnek emiatt, jód, cink -és szelén szint megállapítására –vagy a véreredmény nem fedi úgy a valóságot ?”

#jód #cink #szelén #TSH #pajzsmirígy

“A kollagént és a szoló aminosavakat fontos étkezés előtt fél órával fogyasztani?”

#kollagén #glicin 

“A pálmaolaj mennyivel rosszabb mint a kókuszolaj?”

#pálmaolaj #kókuszolaj #vöröspálma

“Kedves Bence! Milyen időpontokban érdemes szedni a következő étrend-kiegészítőket: K2+D3, E-vitamin, B-komplex, Réz/Cink, Szelén/Jód, Taurin, Kollagén, Kreatin, Eco Ω3, Mg-L., Ashwaganha, Acerola? Illetőleg van javaslatod arra, hogy mi segíti még ezeken felül az izomszövet sérülés utáni regerációt?”

#étrend #étkezés #étrend-kiegészítők

“Vashiányos vérszegénység esetén milyen étrendet illetve étrend-kiegészítőt javasolsz?”

#vas #vashiány #máj #c-vitamin

“Vegyes táplálkozás mellett (Hús, tojás) melyik B összetevő a legfontosabb amit egy idős embernek szednie kell (kognitív romlás) B1-ből és B12-ből mi a napi max. ami javulást hozhat?”

#b-vitamin

Az előadások részleteiben sem használhatóak fel a szerző írásbeli engedélye nélkül.